Meanwhile in Switzerland – UCI Sharing Platform

UCI Geneva 4

Samaan aikaan kun kotimaan maastokausi ottaa ensipolkaisujaan, järjesti UCI Genevessä kautta aikain ensimmäisen yhteisen Management Seminaarin, jonka  teema oli UCI Sharing Platform.

Lähes 40:n maan edustus takasi erittäin mielenkiintoisen ja värikylläisen kattauksen eri maiden liittojen nykytoimintaan, mutta erityisesti tulevaisuuteen suuntautuviin kehitystoimiin. Erittäin tiiviin seminaarin ohjelmassa oli yhteisiä sessioita, hyödyllisiä case studyja, pienryhmätyöskentelyä, ryhmä-ja yksilötehtäviä markkinoinnista liittostason johtamiseen sekä strategian tekemiseen. Muun muassa UCI:n Presidentti Pat McQuaid sekä General Director Christophe Hubschmid osallistuivat seminaarin ja ottivat osaa myös pienryhmätyöskentelyihin.

Valituille maille oli varattu 20 minuutin esitys / puheevuoro, jostakin seminaarin neljästä pääteemasta. Allekirjoittanut käytti tilaisuudessa SPU:n puheenvuoron valoittaakseen liiton uutta strategiakehystä otsikolla Future Orientation of Finnish Cycling. Liittatason sekä UCI:n palautteen myötä, kuva siitä, että olemme liittona oikealla kehityksen ja muutoksen tiellä vahvistui entisestään. Sinällään lievästi hämmentävää oli huomata, että monet liitot taistelevat aivan samojen haasteiden parissa, ero on vain mittasuhteissa. Toistaalta tämä osoittaa myös sen, että UCI:n taholta on paljon tehtävissä kansallisten liittojen suuntaan.

Kuten jo todettua, seminaari oli ensimmäinen laatuaan. UCI:n hienovaraisesta vihjailusta päätellen jatkoa voi olla tulossa. Suotavaa olisi, sillä koskaan aiemmin ei kahden päivän aikana ole saanut kokea vastavaa myönteistä tietotulvaa eri maiden lajiliittojen toimista. Liitot jakoivat avoimesti tietoa hyvistä ja vähemmän hyvistä käytännöistä, haasteista, onnistumistarinoista sekä tulevaisuuden toimista, strategisista painopistealueista ja niin edelleen.

Genevessä satoi, mutta sisällä paistoi. Jaa, opi, verkostoidu & inspiroidu ja innosta toteutui maksimaalisesti.

Lisätietoa seminaarista löytyy UCI:n etusivulta http://www.uci.ch

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: