XCO EM Bern 2013

XCO_ja_XCE_2013_Bern_Sveitsi

XCO:n, XCE:n ja trialin Euroopan mestaruuksista kisattiin viikonloppuna Bernissä, Sveitsissä. Suomen EM-joukkueen osallistuminen rajoittui maaston olympialajiin, ja viivalla Bernissä olivat Jasmin Kansikas ja Sasu Halme, sekä Perttu Pärssinen. Jukka Vastaranta katsoi parhaaksi keskittyä tulevana viikonloppuna Itävallassa ajettavaan XCM:n eli maaston marathon-matkojen MM-kilpailuun.

Ruotsin Borlänge Tourin näyttöjen kautta EM-paikan lunastanut Sasu Halme aloitti M-18-sarjan kisan hyvin ja oli starttiloopin jälkeen 25:s. Junnujen viiden kierroksen ja 26,6, kilometrin mittaisen kisan vanhetessa Halmeen joutui päästämään ikätovereitaan ohitseen, ja sijoitus maalissa oli 44:s. M-18-sarjassa lähtijöitä oli 66. Halmeen ero kärkeen oli 11:12.

Naisten U23-sarjan kisamatka oli niin ikään 26,6 kilometriä käsittäen starttiloopin sekä viisi täyttä kierrosta. Marathon-matkojen hallitseva Euroopan mestari Jasmin Kansikas oli undereiden kisassa 26:s. Miesundereiden 28,5, kilometrin kisassa Perttu Pärssisen sijoitus oli 49:s.

Maaston ja trialin arvokisojen kiinnostuksesta Sveitsissä kertoo se, että järjestäjien ilmoituksen mukaan EM-kisoja oli paikan päällä seuraamassa yhteensä 40.000 katsojaa neljän kisapäivän aikana.

EM-kisojen tulokset löytyvät kisojen www-sivuilta, jonne pääset suoran tästä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: