XCM Suomi Cup starttasi Rajamäeltä

Miehet_Elite_Top7_SKINSMTB_2013

329 ilmoittautuneen voimin startattu Marathonin Suomi Cupin avaustapahtuma eteni aurinkoisten tähtien alla Rajamäellä. HyPy:n yhtenä tavoitteena oli rikkoa viime vuoden osallistujaennätys, joka oli pinnan verran alle 300 lähtijää. Järjestävä seura onnistui tavoitteessaan kuten myös siinä, että seura oli luonut kisamiljööstä tapahtumakeskeisen, jota kisaajat, tukijoukot sekä katsojat kehuivat. Samaan syssyyn oli XCM-kauden avaukseen upotettu myös maantiepyöräily, joten tapahtuman nimi kulki Skins MTB & Road.

Maan mestarin paidan arvokkuudella ajanut Henri Ojala kiiti XCM:n kauden avauskisan voittoon aivan kuten tapahtui viikko takaperin XCO:n puolella Liedossa. Nyt Rajamäellä ykkössija oli huomattavasti tiukemman loppuväännön takana. 70 kilometrin ajon jälkeen Ojalan ja toiseksi sijoittuneen Simo Sohkasen erotti maalissa vain kaksi kymmenystä. Kaksikko oli täysin omaa luokkaansa, sillä kolmanneksi sijoittunut Samuli Saarela jäi kaksikosta yli kahdeksan minuuttia. Ojalan voittoaika oli 3:09.53,3.

Naisten vastaavan matkan ykkönen oli Pia Nieminen, jonka voittoaika oli 4:03.15,7. Toiseksi ajoi Viron Greete Steinburg, joka peittosi loppukiritaistossa Noora Kaneravan kolmen kymmenyksen turvin.

Täydelliset tulokset löytyvät täältä.

XCM Suomi Cup jatkuu Jyväskylästä 15.6.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: