Medilaser-Specialized MTB Team

Jasmin_ja_Jukka

Medilaser-Specialized, Suomen ensimmäinen UCI Trade Team-kategorian maastotalli, piti lanseerauspressin Helsingissä tiistaina. Tilaisuudessa teamin pääyhteistyökumppani Medilaser Oy:n toinen perustaja Petri Oksman kertoi tallin rakenteesta, tulevan kauden kilpailuohjelmasta sekä tavoitteista. Oksman myönsi, että tallin kilpaurheilullisten tavoitteiden ohella muita oleellisia päämääriä ovat maastopyöräilyn tunnettuuden ja lajipotentiaalin kasvattaminen aina junioreista lähtien. Tilaisuudessa julkistettiin tallin kuljettajat kaudella 2013. Jasmin Kansikas, Sonja Kallio, Valtteri Repo sekä kapteenina toimiva Jukka Vastaranta.

Lanseeraustilaisuudessa läsnä olleet Kansikas ja Vastaranta olivat silminnähden tyytyväisiä nykytilanteeseen. Vastaranta kuvasi mahdollisuutta saada edustaa suomalaista ammattilaistallia unelmaksi, sillä ”paljon on tullut vuosien varrella tullut nähtyä ja koettua”. Vastaranta palaa viikon Suomen visitiin jälkeen takaisin Sveitsiin, jossa odottavat tutuksi tulleet harjoittelupaikat. Jasmin sitä vastoin lähtee leirille tallin Espanjan tukikohtaan ennen kuin YO-kirjoitukset pakottavat palaamaan Suomeen.

Tallin varsinainen kilpailukausi alkaa huhtikuussa Keski-Euroopasta, ja lyhyen tähtäimen tavoitteena on maastolajien arvokisat EM-ja MM-tasolla. Tallin pitkän tähtäimen tavoite on Rion Olympialaiset 2016, jonne on vankka tarkoitus saada maastopyöräilyn maapaikka ensimmäistä kertaa suomalaishistoriassa. Tilaisuudessa julkistettiin myös, että Medilaser-Specialized ja Mountainbike Team Finland eli maastomaajoukkue tulevat tekemään yhteistyötä, jotta maastopyöräilyn ja koko suomalaisen pyöräilyn nousulle saadaan entisestään lisäpontta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: