2013 maaston SM-weekend

XCO:n ja DH:n SM-kisat saavat toisensa vuosien haaveilun ja vääntämisen jälkeen, kun Messilässä järjestetään maaston SM-tapahtumaviikonloppu 21.-22.7.

Tapahtuman vastuullisena kisajärjestäjänä toimii RMR Messilä.  Molempien lajien jaostot ovat tapahtumasuunnittelussa mukana, jotta puitteet ja kisaradat & reitit saadaan yhteistyöllä tapahtuman arvon mukaisiksi.

Messilän maaston SM-tapahtumaviikonlopun meno ei rajoitu pelkästään SM-kapinoihin, sillä luvassa on myös bemaxia ja enskaa, expo areaa jne.,  ja mahdollisesti jopa vanhan liiton retro-settiä. Viikonlopun kisatapahtumat keräävät satapäin kuskeja paikalle, ja vähintään toista mokomaa odotetaan katsomon puolelle.

Viimeksi vastaavaa yhdistettyä SM-kisaviikonloppua on maastopyöräilyssä vietetty joskus 90-luvulla. Ken muistaa ajan ja paikan oikein, palkitaan tikkarilla.

SM-weekend on alkupamaus kahden peräkkäisen viikonlopun maastotapahtumille, sillä Messilän jälkeen vuorossa on XCO:n Pohjoismaiden mestaruuskisat Hyvinkäällä 26.-28.7., joka on UCI:n C2-kategorian kalenterikisa. Hyvinkään PM-viikonlopun alkajaisiksi kisataan XCE:n eli Eliminatorin SM-mitaleista iltakisana aivan kaupungin keskustassa perjantaina 26.7.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: