Kauden viimeinen MJ-leiri Jämillä

Maaston B- ja Junior Talent Team-maajoukkueiden kauden viimeinen leiri pidettiin Jämillä viikonloppuna. Sateisesta syksystä huolimatta, polut ja reitit olivat hyvässä kunnossa, ja leirin ajoharjoitukset pystyttiin toteuttamaan ilman suurempia mutakylpyjä.

Koska maastofillaroijan arki ei ole pelkkää ajamista, leirin ohjelmassa oli myös sisäaktiviteettejä. Perjantaina pelattiin salibandyä sekä testattiin ultimaalisella väännöllä takareiden voima-ja happotasojen kestävyyttä ”mönkimisselkäpainissa”. 

Lauantain yllätysohjelmana oli pienet sisäkisat hiihtoleiriläisten kanssa, jossa toteutettiin Kojonkosken ja uuden huippu-urheilu yksikön alleviivaamaa crosstalkia ja crossactionia parhaimmillaan. Kilpailuvietti on kuskeilla sen verran syvällä selkärangassa, että menihän ilta fyysisen kisailun puolelle. Toni Tähti edusti kunnialla maaston MJ-ryhmää, mutta ex-temporee kolmiottelun tulos oli armoitettu: hiihtäjät 3 – maastofillaroijat 0.

Leirin palavereissa ja luennoilla nostettiin harjoittelu ja valmentautuminen keskiöön. Heikki Haapamäki luennoi maajoukkueurheilijoille muun muassa kestävyysharjoittelun lainalaisuuksista sekä henkilökohtaisen valmentaja-suhteen merkityksestä.

Vaikka kausi  2o12 on virallisesti nyt off seasonilla, tulevan kauden suunnitelmia ja linjauksia tehdään taustalla kovaa kyytiä. Uusi kisakausi on totta nopeammin kuin uskommekaan, jälleen kerran.

Alla muutamia otoksia leiriltä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: