MJ kohti Tanskaa

Maastomaajoukkue suuntaa viikonloppuna kohti Kööpenhaminaa, kun vuorossa on MJ-ryhmän kauden viimeinen KV-kisa. Kisoihin lähtevät Jasmin Kansikas, Juho Hänninen, Jerry Oksman, Toni Tähti, Sasu Halme ja Perttu
Pärssinen. Matias Koskinen joutuu jättämään kisan väliin, koska MM-kisoihin valmistautuva junnu on ollut kuumeflunssan kourissa.

Köpiksen kisa on Tanskan kovatasoisen Sram Ligan finaali ja UCI-luokitukselta C2. Koko Tanskan lajin kerman pitäisi olla paikalla kuten myös kova kattaus Ruotsin ja Norjan kuskeja, jotka ovat valmistautumassa kauden kruunajaisiin eli seuraavalla viikolla ajettviin XCO:n  ja XCE:n MM-kisoihin.

Köpiksen kisan jälkeen Jasmin Kansikas sekä Matias Koskinen suuntaavat myös maaston MM-kisoihin, jotka ajetaan Saafeldenissä, Itävallassa 6.-9.9.  MM-kisoissa Matias ajaa junnujen XCO:n kun Jasmine osallistuu junnunaisten XCO:n ohella myös XCE-kisaan, jossa ajetaan vain elite-luokassa, mutta johon on UCI:n sääntöjen mukaan osallistumisoikeus kaikilla yli 17-vuotiailla. XCO on Jasminen pääkisa, ja eliminatorista haetaan eniten KV-starttikokemusta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: