Projektiryhmä: viikon 29 treenit ja maanantain tutustuminen

Tavoite lähestyy, jännitys kasvaa ja treenit senkuin kovenevat.

Projektiryhmä on jälleen ollut aktiivinen ja harjoitellut mieli kirkkaana.

 

Kuten aiemmin tuotu esille, rokkarin eli Theon tavoite on täysmatkan eli 84 kilometrin kierto ja toimarin yhtäsuuri kuin Jukan 42 kilometrin reitti kuntosarjassa. Perttu ajaa lauantaina 84 kilometrin kisan ja sunnuntaina historian ensimmäisen Eliminator SM:n, joka siis osa Jämin tulemaan maastopyöräviikonloppua 4.-5.8.

Alla projektiryhmän kikkailut viime viikolta sisältäen tutustumisen.

Rokkari Theon / Lovex

1h hölkkä

Tempasin metsään koirien kanssa, eli vähän enemmän lyhyitä pysähdyksiä tuli, mutta muuten koirat pysyy pienestä koostaan huolimatta helposti vauhdissa. Juostiin pääasiassa polkuja, mikä teki juoksemisesta koko porukalle mielenkiintoisempaa, ja aika paljon mäkiä mentiin, joten kieli pitkällä läähätettiin koko jengi.

2h mtb

”Mowglin” kanssa käytiin ensin tunti ja vartti polkemassa hiihtopohjia, ja jäin sen jälkeen vielä poluille kolmeks vartiks.  Edellisen päivän juoksu ja venyttelyn puute tuntu vähän jaloissa, mutta ”no pain, no gain” ja ”no venyttely, more pain”. Eikä satanu paljoo.

 2 x 30min puntti

Tavoitteena ultimaattinen voiman ja kestävyyden kombinaatio

 3h mtb

”Kova-Peten” kera aloitettiin lauantai napakasti. Mentiin jotain Peten kikkakolmosreittejä Treeltä Julkujärvelle. Selkeesti mukavampia polkuja kyllä siellä kun Kaupissa, mutta siirtyminen keskustasta Lamminpäähän on aina vähän ankeeta, vaikka matkaltakin maastoon pääsee kohtalaisesti. Vähän sato taas, hieno kesä!

Maanantaina projektiryhmän 1,5 h yhteislenkki Jämin maastoissa. Hienoa oli, joskin ajoittain vähän kosteaa eli pientä sadetta oli ihme kyllä ilmassa. Retken päälle lenkkisauna sekä hätäisesti vesilentopalloilua Jämin ulkouima-altaassa.

 Toimari eli Jukka Lykykorpi

Nopeasti menee viikot kun on puuhaa.

Pari päivää ”kesäisessä”  Naantalissa. Mukavaa oli. Hyvää ruokaa ja sopivasti ruokajuomaa. Paljon uintia ja yksi aamulenkki – ei pyörällä vaan hölkkäillen. No liikuntaa se silti on.

Lauantaina kävin vetäsemässä mökkimaastossa ronski tunnin MTB lenkin. Löysin muutaman kivan polunkin. On se mukava kun on taas ne kengät käytössä. Sunnuntai meni sitten iltariennoista toipuessa.

Maanantaina liikenteeseen tunti ennen heräämistä ja Jämille testaan reittiä. Täytyy sanoa että todella mukava maasto kokemattomalle. Oli mukava ajella. Sopivasti vauhtia ja tiukkoja mäkiä. Miellyttävä alusta. Jos jossain pitää kaatuilla niin mieluiten Jämillä. Varmastikin juuri sellainen maasto josta useampi maastopyöräilyä harrastuksekseen miettivä voisi tykästyä.

Pari viikkoa aikaa kisaan. Koitan ajaa muutaman lenkin pyörällä vielä ennen sitä.

MJ-Perttu

Urheilun ja intin yhdistäminen on ajoittain haastavaa, vaikka harjoitusvapaat  pyörivät kylläkin moitteettomasti. Flunssa iski harmittavasti päälle ennen XCO:n SM-kisoja. Lepoa ennen kisaa ja kisa flunssan jälkimainingeissa. Kipeänä ei treenata eikä kisata, siitä ohjenuorasta ei lipsuta.

Kouvolassa eli SM-kisoissa kone alkoi lämmetä vasta neljännellä kierroksella. Siihen asti yhtä kivirekeä ja keuhkojen perkaamista. Kova rata, hyvää nousua.

Maanantaina projektiryhmän kanssa pikainen pyrähdys Jämin metsään ja sieltä takaisin riviin kasarsmille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: