Projektiryhmä: tutustuminen Jämin maaperään

Projektiryhmä käväisi tulevilla taistelutantereilla hikoilemassa ja ulkoiluttamassa maastureita. Samalla kertaa ottettiin pikaiset ensimaistit XCE:n SM-kisaratasuunnitelmasta

Vaikka aurinko ei (tälläkään) projektiryhmän yhteislenkillä liiemmin hymyillyt, niin hauskaa oli. Reilun 1,5 tunnin pyrähdys kangasmetsissä vakuutti rokkarin ja toimarin Jämin sangen miellyttävästä maaperästä maastofillarointiin. Hymynkare heltisi jäsen toimarin kasvoille kun maastohuristelu ei  tällä kertaa ollutkaan liukkaiden kivien ja juurien lomassa puikkelointia. ”Voihan tää näemmä kivaakin olla”, kaikui toimarin sarkastinen heitto Jämin kangaspolkuja ajellessa.

Toimari eli Jukka tähtää Jämillä 42 kilometrin matkalle, ja tämän suhteen valmistautuminen näyttää sujuvan oikein lupaavasti. Vaikka golfkierrokset eivät välttämättä tue fillaritavoitetta aivan täysin lajinomaisella tavalla, oli toimarin eteneminen tutustumislenkillä sen verran vakuuttavaa, että kolmen tunnin aikatavoite heräsi esiin. Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa ja nauttia maastofillaroinnista täysin rinnoin.

Rokkari Theon tavoitteena on ajaa 84 kilometriä eli Jämin täysmatka. Kova on suunnitelma: 5-6 kuuden tunnin fillariurakka pohjiksi ja siitä suoraan illan keikalle rokkarin  kipparoiman Lovex-yhtyeen kanssa. Nähtäväksi jää vetääkö rokkistara siirtymän Jämiltä illan keikkapaikalle Hämeenkyröön myös polkemalla. Mahdollinen lihashapotus ei varmastikaan vaikuta lauluääneen, mutta hillitseekö se keikan lavapogoamista ja kunnon rock-maneereja? Ammattimies hoitaa homman kotiin kaikilla rintamilla, uskon vakaasti näin.

MJ-Perttu oli myös mukana Jämillä, mutta joutui kiirehtimään takaisin palvelukseen ja riviin Niinisalon harmaisiin. Niiniharjun 800 metrin nousun Perttu ehti kivuta yhdessä ryhmän kanssa, sen jälkeen kustui palvelus. Flunssan jälkilöylyistä kärsineelle Pertulle Jämin maastot ja mannut ovat tuttuja harjoitusmaastoja, on päivän dress code joko maastomaajoukkueen tai Puolustuvoimien TST-vermeet, isänmaallinen outfit joka tapauksessa.

Saunan lauteilla suoritettu jälkispekulointi jäi Pertulta siis tällä erää kokematta: pohdintaa sateen vaikutuksesta Jämin kangasmaatoihin ryyditettiin kokemuksilla rock-maailman realiteeteistä. Testattiin myös lämmitetyn ulkouima-altaan veden kosteus. Pitikö siellä olla uikkarit? Onneksi muita ei näkynyt.

Lisäkommentteja projektiryhmän reissusta muutamien fotojen kera löytyy Hevoskuuri.fi:n sivuilta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: