Projektiryhmä: eka kostea yhteislenkki

Projektiryhmän ensimmäinen yhteislenkki vedettiin läpi kohtuullisen kosteissa olosuhteissa. Jukka ja Theon olivat sovitusti paikalla, kuten myös Perttu ja allekirjoittanut. Petri oli työtehtävissä Vuokatilla, ja syy poissaoloon sai yhteisen hyväksynnän.

Mansen keli ei liioin antanut mahdollisuutta vetää lyhyttä MJ-paitaa ylle eikä myöskään ajaa aivan kaikkia ennakkoon suunniteltuja pätkiä. Vaikka Jämille 4.8. on tilattu upea aurinkoinen kesäsää, oli projektiryhmän ensimmäinen pöheikkökolistelu erityisesti hyvää henkistä valmistautumista: kun selviät Kaupin takametsistä sadekelillä, selviät mistä tahansa.

Kolmentoista asteen lämpö ja niljakkaat polut saivat aikaan sen, että tunnin lenkki nähtiin tällä erää riittäväksi. Ei sillä, että ryhmä sokerista olisi, mutta täytyyhän homman hauskaa olla. PK-lenkki ja reilut 12 kilometriä sutimista oli lopputulema terästettynä liukkaan kelin ajon lyhyellä oppimäärällä. Täyskymppi rokkarille ja toimarille yrityksestä ja oikeasta asenteesta.

Projektiryhmän seuraava yhteisharjoitus on heinäkuussa Jämin maastoissa. Toivotaan, että tällöin Suomen kesä näyttää hieman viehättävämmän puolen itsestään: kyllähän kesällä pitää päästä lyhyillä ajamaan!

Alla yhteisharjoituksen kuvasatoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: