Mastereiden EM-maastot juhannuksena Sloveniassa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mastereiden XCO:n & DH:n EM-kilpailut ajetaan Slovenian Kranjska Gorassa jo toistasimeen juhannusviikonloppuna 22.-24.6.2012. Viime vuonna kilpailujen näyttämönä piti olla piti Irlannin Kilarney, mutta maan heikosta taloustilanteesta johtuen kilpailut peruttiin, ja Kranjska Gora otti järjestelyvastuun. Tänä vuonna mennään siis saman suunnitelman mukaisesti.

XCO-rata on pituudeltaan vain2,8 kilometriä, mutta sitäkin haastavampi 130:lla nousumetrillään. Sateella radasta tulee huippuliukas tiheän juurakkonsa ja renkaan kuviot sementtimäisesti täyttävän maapohjansa vuoksi. DH rata on pituudeltaan 2,0 kilometriäja korkeuskäyrä tippuu tällä matkalla n.300 metriä. Metsäosuudet ovat myös erittäin juurakkoiset.

Osallistujia sekä XCO:ssa että DH:ssä on useammasta Euroopan maasta. XCO:ssa on mukana maailman mastereiden terävin kärki: M30 luokassa mukana mm. viime vuoden EM-mestaruuden voittanut ranskan Laurent Spiesser, M35 luokassa kaksi perättäistä maailmanmestaruutta voittanut italian Massimo Folcarelli, M40 luokassa myöskin kaksi maailmanmestaruutta voittanut italian Mandredi Zaglio ja ruotsin tämän vuoden XCO-cuppia suvereenisti hallinnut ja viime vuoden EM 2. Gunnar Töjren ja M55 luokassa viime vuonna sekä EM että MM mestaruuden voittanut ruotsin Benny Andersson. DH:n puolella mukana on myös lähes kaikki hallitsevat viime vuotiset euroopan mestarit.

Suomesta XCO:ssa M40 luokkaan osallistuu CCH:n Panu Vainio. Vainio oli mukana myös viime vuonna sijoittuen M40-luokassa sijalle 11.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: