Jukka Vastaranta siirtyy italialaistalliin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lontoon olympialaisiin tähtäävä Jukka Vastaranta vaihtaa tallia. Suomalais-pyöräilijä siirtyy maastopyöräilyn olympiavoittaja Bart Brentjensin luotsaamasta Milka-Trek-tallista italialaiseen Trek-Cingolaniin vuoden sopimuksella. Muutoksen myötä Vastaranta nousee uuden tallin ykköskuskiksi.

”Olen ykköskuski, johon tallissa panostetaan ja jolta myös odotetaan tuloksia”, toteaa tällä kaudella maastopyöräilyn marathon-matkoilta EM-hopeaa saavuttanut Vastaranta. ”Uuden tallin pääpaino on marathon-kilpailuissa, joiden suosio etenkin Keski-Euroopassa on huikea. Marathonin World Series-kilpailusarja alkaa kuitenkin vasta kesäkuussa, joten siihen asti panostan täysillä maastoajoon ja Lontoon olympialaistavoitteeseen. Maastopyöräilyn olympialajin eli XCO:n kilpailukausi alkaa osaltani helmikuussa ja maapisteiden keruu olympialaisia ajatellen päättyy toukokuun loppupuolella”, Vastaranta taustoittaa tilannetta.

Vastaranta loukkaantui maastoajon MM-kilpailujen harjoituksissa syyskuussa. ”Lontoon tavoitetta ajatellen olimme maarankingissa hyvissä asemissa kun käden murtuminen katkaisi kauden ennen aikojaan. Loukkaantuminen on kuitenkin taakse jäänyttä elämää. Harjoittelu ja valmistautuminen uuteen kauteen on sujunut  todella hyvin, ja uusi tallipaikka tuo lisäpontta. Lähden kisaamaan kovalla taisteluasenteella ja keräämään tarvittavia pisteitä”, Vastaranta painottaa.

Tallinvaihdos ei tuo muutosta Vastarannan kilpailukalustoon, sillä pyörämerkki pysyy ennallaan. ”Kilpailukykyisiä pyöriä on monella valmistajalla ja erot ovat pieniä. On kuitenkin pelkkää plussaa, että voin jatkaa samalla merkillä eikä edessä ole totuttelua uuteen työkaluun. Odotan innolla uuden kisakauden alkua uuden tallipaikan myötä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: