Jämi84 MTB:n reittikartta julki

Ensi kesänä Jämillä järjestettävän maastopyöräilyn massatapahtuman, Jämi84 MTB:n, reittikartta on julkaistu.

Tapahtuman päämatkana on nimen mukaisesti 84 kilometriä, mutta valittavana on myös puolikas eli 42 kilometrin lenkki. Myös nuoremmille pyöräilyn harrastajille on tarkoitus luoda oma lyhyempi reitti minimarathonin hengessä.

Päämatkan lähtö tulee olemaan Jämin eteläisen lentokentän päästä, jolloin kilometrin pituinen lentokenttä saadaan yksityiskäyttöön tapahtuman massastarttiin. Jämin länsipuolella reitti käy noin kymmenen kilometrin päässä kisakeskuksesta ja kun taas itäpuolella vieraillaan Hämeenkyrön lentokentällä asti. Yhtenäinen reitti on suunniteltu siten, että se ei vaadi suuria teknisiä taitoja ja reitistä pystyy nauttimaan hyvinkin kirjavalla kalustolla eli osallistumiskynnys on mahdollisimman matala.

Ratamestari Jukka Pohjonen kiersi puolet päämatkan reitistä perus yksivaihteisella fillarilla. ”Reitti on teknisesti helppo. Se ei sisällä juurikaan kivikoita tai juurakoita, ja reilut 30 kilometriä kuljetaan sorateitä”, Pohjonen valaisee, ja lisää, ”että sopivia haasteita osallistujille tuo reitin muutama iso nousu”.

4.8.2012 järjestettävä Jämi84 MTB on osa Jämi 147 kestävyystriplaa, jonka lajeina ovat hiihto, pyöräily ja juoksu. Alla oleva reittikartti löytyy tarkempana versiona täältä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: