Maastolla onnistunut leiriviikonloppu Jämillä

Jämin reiteillä kävi melkoinen kuhina kun maastokuskit valloittivat alueen upeat kangasmaastot viikonloppuna.

Maastojaoston järjestämällä junnuleirillä oli yhteensä reilut 20 osallistujaa, ja junnut kolusivat alueen laajaa reittitarjontaa uskomattomalla innolla. Junnuleirin ohjelmassa oli myös tekniikkaharjoituksia sekä luentoja. Oheisohjelman hitiksi muodostui Tommi Halosen ideoima pyöräbingo, jossa olisi ehtaa ainesta jopa vientituotteeksi.

Maastomaajoukkueen B-ryhmä sekä Junior Talent Team (JTT) pitivät samaan aikaan Jämillä yhdistetyn kauden 2011 päätö- ja 2012 aloitusleirin. Osana MJ-leirin harjoittelurupeamaa maajoukkuelaiset pääsivät etujoukoissa tutustumaan 4.8.2012 pidettävän maastopyöräilyn massatapahtuman, Jämi 84 MTB:n, reittiin.

Junnuleiriläiset ja maajoukkuekuskit pääsivät vertailemaan ajosuorituksiaan leirin yhteisessä XCO Eliminator-sessiossa. 350 metrin mittaista eliminator-rataa ajettiin harjoituksenomaisesti 2-6 kuskin lähdöillä. Yritystä ja tilanteita riitti. Junnut pääsivät halutessaan testaamaan vauhtiaan myös MJ-urheilijoita vastaan, ja ilmoille heitettiinkin muutama kova haaste.

Maastojaoston leiritoiminnan osalta kausi on pistetty pulkkaan, mutta uudet ja entistä aktiivisemmat suunnitelmat on vain muutamaa silausta vaille valmiina. Junnujen maastopuolen Kultainen Kampi-leiriohjelma julkistetaan alkuvuodesta 2012.

Alla tunnelmia maaston leiriviikonlopulta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: