Carina voittoon Wallonia Cupissa

Kouvolalainen maastopyöräilijä Carina Ketosen hyvä vire kauden alussa jatkui viikonloppuna Belgian Monsissa, jossa Carina voitti Wallonia Cupin osakilpailun.

Kilpailu toimi viimeistelynä vappuviikonloppuna ajettavaan Belgian Maailman Cupin osakilpailuun. Houffalizen teknisesti yksi maailman cup sarjan vaativimmista radoista on Carinalle tuttu viime kaudelta ja tavoitetta on nostettu viimevuotisesta. Edellinen kisa Hollannissa ajettiin täysin erityyppisellä radalla ja siksi oli tärkeää saada alle kilpailustartti Houffalizea muistuttavissa olosuhteissa.

Nouseminen podiumille tuntuu aina hienolta. Kun ajo sujui vielä tosi kevyen oloisesti, mikäs sen parempaa, Carina kommentoi kilpailun jälkeen. Keli oli kuiva ja lämpöä oli kisan aikana mukavat 20 C. Rata oli sellaista vaihtelevaa syheröä, jossa ei paljon ehdi palautumaan välillä. Nousut olivat lyhyitä ja jyrkkiä, juuri sellaisia on hauska ajaa. Kalusto toimi hienosti eikä kilpailun aikana tarvinnut kuin painaa täysillä alusta loppuun asti.

Carinan taktiikkana oli ajaa päättäväisesti alusta asti eroa muihin ja 6 kierroksen radalla ero toiseksi tulleeseen Pull-KMC:n Petra Mermansiin oli maalissa reilu kuusi minuuttia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: