Carina pyöräili pisteille Hollannissa

Keski-Euroopassa maastopyöräilyn kilpailukausi on alkanut vilkkaana ja suomalaisittain hyvin tuloksin. Pääsiäismaanantaina Hollannin Nieuwkuijk’issa ajetussa ranking-kilpailussa Carina Ketonen jatkoi hyviä esityksiään sijoittuen 7. sijalle ajalla 1:37:12. Kilpailun voitti Saksan Elisabeth Brandau. Kilpailun seitsemän naisen kärki mahtui neljän minuutin sisään, Carinan ero kahdeksanteen oli jo reilun minuutin.

Kuuden kilometrin kisareitti kierrettiin viiteen kertaan hyvissä olosuhteissa. Pohja oli pääosin kovaa savi-hiekkapohjaa eikä korkeuseroja ollut kuin nimeksi.

Rata olisi voinut sisältää enemmän teknisiä osuuksia, mutta Hollannissa radat ovat usein helpohkoja ja samalla varsin kovavauhtisia. Ratamestari oli saanut sentään lisättyä radalle teknisiä osuuksia yksillä portailla ja kunnon droppi-pudotuksella. Hyvä ettei paikat hampaista pudonneet, Carina nauraa.

Olen pitänyt itseäni toistaiseksi vahvempana teknisesti vaativimmilla radoilla, joten olen oikein tyytyväinen, että vauhtia näytti löytyvän näilläkin radoilla jo alkukaudesta. Kierrosajat olivat yllättävänkin tasaisia ja se on aina hyvä merkki harjoittelua ajatellen. Päätavoite tässä kisassa täyttyi eli pistetili karttui mukavasti ennen vappuna ajettavaa Belgian maailman cupin avaustani.


Lisäinfoa:
www.carinaketonen.net

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: