Kansallinen alamäkiajocup jatkuu Messilässä 22.8.2009

Messilässä järjestetään lauantaina 22.8.2009 kansallisen alamäkiajocupin neljäs osakilpailu. Timeless DH Supercup powered by Rockstar – nimellä kulkeva cup sisältää tänä vuonna kuusi osakilpailua. Messilän osakilpailu aloittaa kauden huipennuksen, sillä kaksi viimeistä osakilpailua ajetaan heti Messilän jälkeen peräkkäisinä viikonloppuina.

Messilän kilpailuun odotetaan lähes sataa osallistujaa ja paikalle pitäisi saapua kaikki Suomen kärkinimet. Rata on myös uusittu tänä keväänä avatun Messilä Bike Parkin rakennustöiden yhteydessä, joten luvassa on erittäin vauhdikas ja näyttävä tapahtuma seurata. Miesten sarjassa järjestävällä seuralla – Retkikunta Messilä Racing ry – on myös paljon pelissä, kun Markus Olkkonen (Orimattila) on kolmen ajetun kilpailun jälkeen cupin pisteissä jaetulla toisella sijalla ja ratamestari Jukka Keinonen (Lahti) kuudentena.

Tapahtumaan saapuu myös kattava otos lajin parissa työskenteleviä yrityksiä, maahantuojia sekä kauppiaita esittelemään uutuuksia ja kalustoa niin yleisölle kuin kilpailijoillekin ja lisäksi tietysti musiikki soi ja selostustiimi pitää yleisön perillä tapahtumien kulusta. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Alamäkikilpailun harjoitukset alkavat lauantaina aamukahdeksalta, varsinainen kilpailu käynnistyy klo 13:00 ja on oletettavasti ohi palkintojenjakoineen noin klo 15:00. Tämän jälkeen toiminta jatkuu Messilän vanhassa Kesämaassa, jossa käynnistyy heti alamäkikilpailun päätyttyä BMX-miniramppikilpailu ja sen jälkeen vielä BMX-hyppykilpailu. Illan päättää after-race party Messilän Talliravintolassa ja huipennuksena Talliravintolan yläkerrassa nähdään aivan levytyssopimuksen kynnyksellä oleva hollolalainen metalliorkesteri Sole Remedy.

Messilän pyöräilyn superviikonlopun päättää sunnuntaina järjestettävä Finlandia MTB.

Lisätietoja:

Järjestävän seuran sivusto
http://www.retkikunta.net

Timeless DH Supercup – sivusto, Finnish Downhill Association ry
http://www.dhcup.net

Messilä Bike Park
http://www.messila.fi

Sole Remedy
http://www.soleremedy.net/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: