KORSO MTB MARATHON

SIGMA SUPER Marathon Cup 2. osakilpailu su 1.6.2008 Korso, Vantaa

SIGMA SUPER Marathon Cupin 2. osakilpailu järjestetään Vantaan Korsossa su 1.6.2008. Kuntotapahtuma on tarkoitettu kaikille maastopyöräilyn harrastajille. Tapahtumassa noudatetaan SIGMA SUPER Marathon Cup-sääntöjä ja järjestäjän antamia lisäohjeita.

KILPAILUKESKUS

Kilpailutoimisto ja pukeutumis- ja peseytymistilat sekä pyörienpesupaikka sijaitsevat Ruusuvuoren koululla, Kisatie 25, 01450 Vantaa. Kilpailutoimisto on avoinna su 1.6.2008 klo 10:00 -18:00.

OPASTUS RUUSUVUOREN KOULULLE

Tuusulan moottoritieltä päin tultaessa käännytään Sipoo-Korso liittymästä itään päin ja ajetaan n. 4 km, käännytään ennen päärataa liittymästä oikealle Kulomäkeen, tämän jälkeen seurataan opasteita. Lahden moottoritieltä (Sipoosta) päin tultaessa käännytään Sipoo-Korso liittymästä länteen päin ja ajetaan n. 2,5 km, pääradan alituksen jälkeen käännytään vasemmalle Kulomäkeen ja tämän jälkeen seurataan opasteita.

KILPAILULISENSSIT, KILPAILULUOKAT JA MATKAT

Osallistujilta ei edellytetä Suomen Pyöräilyunionin kilpailulisenssiä.

Kaikki luokat lähtevät klo 12.00.

Luokat: Miehet, Naiset, M-18, M40 ja M50, matka: 60 km.
Puoli Marathon: 30 km.
Mini Marathon: 14 km.

JOUKKUEKILPAILU

Joukkuekilpailussa kilpaillaan täyspitkillä matkoilla vähintään kolmihenkisin joukkuein, joukkueen koolla ei ole ylärajaa ja osallistujat voivat olla myös eri luokista. Joukkue voidaan muodostaa seura-, työpaikka-, tai kaveriporukasta, kilpailija voi edustaa vain yhtä joukkuetta kauden aikana. Joukkueiden paremmuus ratkaistaan joukkueen kolmen parhaan ajajan yhteisajalla.

Joukkuekilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun joukkueessa on vähintään kolme osallistujaa. Joukkuekilpailussa ei ole erillistä osanottomaksua.

MINI MARATHON

Mini Marathon on tarkoitettu 10-16-vuotiaille tytöille ja pojille. Reitti on pituudeltaan n. 14 km ja maastoltaan helppo. Mini Marathonin perässä ajaa ns. peräpään valvoja, joka takaa että kaikki pääsevät maaliin.

TAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN JA JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Mätäkivi MTB Marathon tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla järjestävän seuran tilille 554114-217876 osanottomaksu kuusi (6) päivää ennen tapahtumaa. Osallistumismaksut ovat 60 km 25 euroa ja 30 km 15 euroa. Viestiosaan merkitään osallistujan nimi, luokka ja seura/joukkue/kotikunta.

Mini Marathonille osallistumismaksu on 10 euroa. Mini Marathonille voi ilmoittautua myös kilpailupaikalla ilman lisämaksua.

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan kilpailupaikalla 1.6.2008. klo 10.00-11.30.

Osanottomaksu jälki-ilmoittautuneilta on 35 euroa.

REITTI

Reitti kiertelee Korso – Mätäkivenmäki – Ruotsinkylä – Kulomäki välisellä alueella. Reitti kulkee pääosin metsäpolkuja / hiekkateitä / latupohjia pitkin, osan matkasta reitti kulkee kevyen liikenteen väyliä pitkin. Reitin pituus on n. 28 km. Reitillä on muutamia lyhyitä teknisiä pätkiä.

LISÄTIETOJA

Pasi Juntunen 0400 985 118
pasi.juntunen@ksbr.fi
www.korsonkaiku.fi

Kilpailukutsu .doc-muodossa 
Sigma Super Marathon Cup -säännöt (.doc-file) 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: